Top 10 Tags

Om een grote pool tijdelijke en flexibele werkkrachten te beheren, zet LSG Sky Chefs een inhouse uitzendbureau in dat bij hen op locatie werkt. Kijk binnen!

Het vertrouwensprobleem bij jongere en oudere werknemers

Ondersteuning voor starters en anciens blijkt cruciaal

Jongere en oudere werknemers blijken de meest kwetsbare profielen binnen het bedrijfsleven. Ontdek wat HR eraan kan doen.

Snel en efficiënt flexibele arbeid beheren

Met de online oplossing e-SoluTTions

Uitgebreide functionaliteit in 5 modules Van vacatures ingeven tot rapportering: de vijf modules van e-SoluTTions bieden u alle functionaliteiten die u nodig hebt. Vacatures vlot beheren Geef bepaalde vacatures zelf in, volg ze op en deel in realtime feedback over voorgestelde kandidaten. Snel & flexibel plannen Altijd een up-to-date zicht op de ingeplande medewerkers. Efficiënt…

Eenheidsstatuut kost banen volgens helft werkgevers

Huidige arbeidswetgeving zet rem op aanwerving

De arbeidswetgeving moet verder moderniseren. Dat blijkt uit een enquête die Tempo-Team in 2015 bij 200 Belgische bedrijven hield. Het nieuwe eenheidsstatuut moderniseert het HR-beleid, geven ondernemers toe, maar zet tegelijk een rem op de vaste aanwerving van werknemers.

Ook Tempo-Team investeert in CSR

Een inkijk in ons eigen CSR rapport

Hoe brengt Tempo-Team corporate social responsibility in de praktijk? Dat staat in ons eerste, uitgebreide CSR-rapport.

ChildCare voor Proximus, en ouders kunnen gerust aan het werk

Samenwerking met Tempo-Team laat kinderen in bekwame handen

Hoe ondersteun je als werkgever ouders met een ziek kind? Proximus vond in ChildCare een oplossing waar alle betrokken partijen wel bij varen.

Hoe HR technologie beter laat werken

En dat hebben we zelf ondervonden

HR-technologie en automatisering kunnen bijdragen tot aangenamer werk, meer klantvriendelijkheid en meer efficiëntie. Tempo-Team geeft het voorbeeld.

Zo noodzakelijk is interne mobiliteit zichtbaar maken

Werknemers zien meer carrièrekansen extern dan intern

2 op de 3 Belgen willen levenslang bij dezelfde werkgever werken. En toch zegt 1 op 5 dat ze in een ander bedrijf een baan zoeken. Ontdek waarom.

Vakantie en tijdskrediet wérken

Zo gaat HR het beste om met burn-out en stress

Vakantie of tijdskrediet zijn geen luxe of enkel plezier. Voor meer dan de helft van de werknemers blijken ze een noodzaak om te blijven presteren. Hoe verlicht u als werkgever de druk?

Payrolling verlicht administratieve druk na werving

Administratie begint waar werving eindigt

Administratie begint waar werving eindigt. Stel: u hebt zelf een geschikte kandidaat-uitzendkracht in het vizier. Hij of zij doorstaat uw eigen selectieprocedure met glans en wordt uiteindelijk enthousiast door u aangeworven. Klaar - toch?