Waarom Team HR?

Wij zijn er, voor u

De uitdagingen in HR zijn vandaag enorm. En ze veranderen razendsnel. Als HR-professional staat u onder druk om op elk moment helemaal mee te zijn. Hoe pakt u dat aan? Met Team HR, dit online inspiratieplatform van Tempo-Team, inspireren en onderbouwen wij uw HR-beleid. En daarbij staan wij zo dicht mogelijk bij u. Recht vanuit de praktijk.

Met verrassend veelzijdige HR services

De passende uitzendkracht vinden voor uw bedrijf: dat is de eerste opdracht van Tempo-Team, maar zeker niet de enige uitdaging. Wij zijn een complete HR-partner die de juiste oplossing vindt voor al uw HR-behoeften – of het nu gaat over uitzendarbeid, rekrutering en selectie, outplacement, testing en assessment, outsourcing of training en development. 400 medewerkers zetten hier elke dag enthousiast hun schouders onder − in een van onze 100 kantoren of inhouse vestigingen. Jaarlijks zetten wij ongeveer 45.000 mensen aan het werk.

Samen HR uitdagingen aangaan

Die veelzijdigheid komt ook tot uiting in ons HR-inspiratieplatform. Van portretten van onze mensen en een inkijk in onze services tot HR-trends en -inzichten: we gaan bewust heel divers. En het mag gerust ook iets meer zijn: elke maand krijgt u van ons een longread waarin we een HR-thema helemaal uitspitten. In ons HR-inspiratieplatform spelen we dus kort op de bal én graven we dieper. Zo staan wij u bij om elke HR-uitdaging met succes aan te gaan.

Mee met HR? Met Team HR staat u sterker

Nog een vraag of suggestie? Fijn. Wij lezen uw reactie graag.
Stuur ons een tweet of neem contact met ons op.